lumminiscències

La contínua búsqueda de una misma

Il.luminació/Iluminación.

reinkarna7-7070

Cada religió teixeix la seva pròpia malla per fixar una única idea en ella, i, en la motivació per fer-ho totes coincideixen: la vida després de la vida. Totes desenvolupen les seves pròpies teoríes; totes creuen que ténen la veritat absoluta. Però la veritat absoluta és “la motivació”: la vida després de la vida.

Cadascú en algún moment es planteja quina finalitat té la vida i a partir d’aquí cadascú teixeix la seva pròpia malla; moltes vegades l’adornem amb allò que la pot enriquir i donarli més sentit. D’això es tracta, de trobar allò que dins nostre desperta alguna cosa que ens fa vibrar. L’iluminació del coneixement va d’incògnit.

Å========================Å

Cada religión teje su propia red para fijar una única idea en ella, y, en la motivación para hacerlo todas coinciden: la vida después de la vida. Todas desarrollan sus propias teorías; todas creen que poseen la verdad absoluta. Pero la verdad absoluta es “la motivación”: la vida después de la vida.

Cada uno en algún momento se plantea qué finalidad tiene la vida y a partir de ello cada cual teje su propia red; muchas veces la decoran con aquello que la puede enriquecer y darle más sentido. De eso se trata, de encontrar lo que en nuestro interior despierta algo que nos hace vibrar. La iluminación del conocimiento va de incógnito.  xarxa

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: