lumminiscències

La contínua búsqueda de una misma

TRANSGRESSIÓ/TRANSGRESIÓN

Heavens-650x330

Hi han paraules que sonen molt enèrgiques, dures i també sentenciadores, i aquesta, “transgressió”, n’és una. Vulnerar les lleis, traïr les convencions, saltar-se les normes…, ténen càstig per a dissuadir de trencar l’ordre establert.

No pretenc fer cap apología d’aquesta mena pel que fa a l’espai físic on ens movem, la revolució de tot això es un altre tema; però si això ho traslladem a l’àmbit de l’espiritualitat, tot i que la duresa es manté, els resultats són uns altres. Transgredir les creències d’un mateix  permet avançar. Fins i tot, si ja s’han transgredit i hem avançat cap una altra realitat que desconeixíem de nosaltres mateixos, no ens hem d’instalar en la comoditat, sinó no avancem. Quan ja s’ha assolit un nivell s’ha de continuar pujant i això moltes vegades es pot veure com una transgressió o una traïció del que ja s’ha establert. Transcendir-nos a nosaltres mateixos.

Å======================Å

Hay palabras que suenan muy enérgicas, duras y también sentenciadoras, y esa, “transgresión”, es una de ellas. Vulnerar las leyes, traicionar las convenciones, saltarse las normas…, tienen castigo para disuadir de romper el orden establecido.

No pretendo hacer apología de esta clase referente al espacio físico de en donde nos movemos, la revolución de todo ello es otro tema; pero si eso lo trasladamos al ámbito de la espiritualidad, a pesar de que la dureza se mantiene, los resultados son otros. Transgredir las creencias de uno mismo permite avanzar. Incluso ya habiéndolas transgredido y habiendo avanzado hacia otra realidad que desconocíamos de nosotros mismos, no tenemos que instalarnos en la comodidad, sino no avanzamos. Cuando ya se ha alcanzado un nivel se tiene que continuar subiendo y eso muchas veces se puede ver como una transgresión o una traición de lo que ya se ha establecido. Trascendernos a nosotros mismos.

2 comments on “TRANSGRESSIÓ/TRANSGRESIÓN

  1. proxies for senuke
    Desembre 27, 2018

    Keep on writing, great job!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: