lumminiscències

La contínua búsqueda de una misma

Esdeveniments actuals.

batalla

Sempre he cregut que es bo relacionar-se i compartir idees y pensaments amb els demés, això enriqueix i ens fa evolucionar; però ara, tal i com s’están desenvolupant els esdeveniments en la nostra societat, hauríem de tenir cura de nosaltres i protegir-nos una mica de tants pensaments i desitjos enmetzinats d’angoiza, d’imposar l’autoritat, de desesperança, d’odi.., etc. Per això vull compartir una reflexió d’avui d’algú, sobre com poder ajudar en tot el que está passant a Catalunya. Ho comparteixo perquè m’ha semblat un enbenatge fresc sobre la ferida.

En essència diu això:

  • Què ens estem atraient amb aquests pensaments de victimisme? :  “mira.., que ens està passant…; per què ens està passant tot això? què hem fet per merèixer tant patiment?” Mentre anem generant aquest tipus de pensament reflexionem que ens està duent això.., més del mateix. Aquí es pot parlar de la llei de l’atracció.

Quan tantes ments están creant aquests pensaments crispats, l’ambient es tenyeix d’això, de crispació, de desesperació. Com hi podem ajudar..? Sortint d’aquest vòrtex de pensaments negatius. No deixant-nos arrossegar mentalment pels successos; no els podem evitar perquè bé que hi son.., però mantenir l’equidistància, tenir-nos una mica de compasió a nosaltres mateixos creant pensaments positius sobre la situació. Quí sap si en sortirà quelcom de bo en to això! Totes les crisis són una bona oportunitat per remoure tot l’enquistat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: