lumminiscències

La contínua búsqueda de una misma

L’abraçada de l’odi//The embrace of hatred//El abrazo del odio.

sansa-h_2016

L’odi es la dalla que talla tota conexió amb l’amor. Esquinça la pròpia ánima i la dels demés. Esbatana el pou de la desesperació y de la depresió per al que el sent i pel que el reb. De l’odi s’ha de fugir com de la pesta. No ens deixem absorbir per aquest fàcil sentiment que ens obre els seus capciosos braços de semblar que som justos i amb criteri. Res és just si hi ha odi. No hi ha criteri odiant, sinó summisió a l’odi.


Hatred is the sickle that cuts off all connection with love. It tears apart one’s own soul and that of others. It opens the well of despair and depression for the one who feels it and for the one who receives it. From hate we should flee like the plague. Let us not get carried away by this easy feeling that opens us its deceptive arms to make us look fair and with judgment. Nothing is fair if there is hatred. There is no criterion to hate, but submission to hatred.


El odio es la hoz que corta toda conexión con el amor. Desgarra el alma propia y la de los demás. Abre el pozo de la desesperanza y la depresión para el que lo siente y para el que lo recibe. Del odio deberíamos huir como de la peste. No nos dejemos arrastrar por este fácil sentimiento que nos abre sus engañosos brazos de parecer que somos justos y con criterio. Nada es justo si hay odio. No hay criterio odiando, sino sumisión al odio.om shantiDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: