lumminiscències

La contínua búsqueda de una misma

L’ERUGA CANSADA.

 

oruga cansada i capoll

Avui un professor, Ramón Ribalta, en la classe després de la murli, ha donat un exemple que m’ha encertat de plè al cor, perquè jo he experimentat això i és el perquè de que sigui aquí, aprenent  aquest coneixement del Raja Ioga i pensament positiu a Brahma Kumaris.

Ell deia:   “És curiós com una eruga fa el canvi a crisàlide per esdevenir papallona. Hi ha d’haver-hi alguna cosa que li fa fer el clic! Que deixi de ser eruga que s’arrossega pel terra per entrar en el capoll. És con si es cansés de ser eruga que va pel terra i que vol deixar de sentir-se reptant, i que sap que si entra en l’estat de crisàlide.., podrà deixar de fer-ho i aixecar el vol”.

En algún moment em vaig sentir con l’eruga reptant y vaig fer el clic. Estic pensant que com jo n’hi deuen haver molts que no saben que son erugues cansades i que van anant donant voltes i més voltes; probant teràpies alternatives, meditacións i coneixements espirituals diversos que ténen la seva bona utilitat però que senten que no n’hi ha prou; entrant en estats catatònics; entrant en estats depressius; estats de “tantmenfotismes”…, perquè no saben que ténen l’opció de reposar en un capoll transformador, que capacita a fer un salt grandiós i que només es pot valorar quan s’ha tingut el coratje de fer el pas. No recordo què va passar perqué m’adonés que era una eruga cansada.., però suposo que si un es comença a preguntar coses.., probablement arrivi el moment trascendental.untitledmariposa

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: