lumminiscències

La contínua búsqueda de una misma

Viure o consumir la vida?//Live or consume life?//¿Vivir o consumir la vida?

Arte-rifiuti-b-pistoletto

El servei més elevat que es pot fer pel món és el d’obrir la consciència al coneixement de que som una ànima, perquè a partir de experimentar que caracolno som el cos en què ens movem, podem entendre què és Deu, l’Ànima Suprema. Veient-nos a nosaltres mateixos ànimes, tot el que està relacionat amb el cos: desitjos, rencúnies, odis, emocions, enveges, baralles…, etc. s’apaivaguen passant a un segón terme.

L’ànima, l’esperit, l’essència, l’energía, la llum.., tots són sinònims per a definir el què som: la consciència viva que es serveix d’un cos físic per moure’s pel món físic i res més. Recuperant en profunditat el sentiment de ser una ànima, recuperem la nostra dignitat perquè veiem el verdader sentit de la vida: viure de veritat; no pas consumir la vida: el significat que li donem quan creiem que només som el cos.


 The highest service that can be done for the world is to open consciousness to the knowledge that we are a soul, because from experiencing wallup.netthat we are not the body in which we move, we can understand what is God, the Supreme Soul . Seeing ourselves souls, everything related to the body: desires, grudges, hatreds, emotions, envies, fights …, etc. they are appeased by moving to a second term.

The soul, the spirit, the essence, the energy, the light … all are synonymous to define what we are: the living consciousness that uses a physical body to move through the physical world and nothing else. Recovering in depth the feeling of being a soul, we recover our dignity because we see the true meaning of life: to live truly; not consume life: the meaning we give when we believe that we are only the body.


El servicio más elevado que se puede hacer por el mundo es el de abrir la conciencia al conocimiento de OLYMPUS DIGITAL CAMERAque somos un alma, porque a partir de experimentar que no somos el cuerpo en el que nos movemos, podemos entender qué es Dios, el Alma Suprema . Viéndonos a nosotros mismos almas, todo lo relacionado con el cuerpo: deseos, rencores, odios, emociones, envidias, peleas …, etc. se apaciguan pasando a un segundo término.

El alma, el espíritu, la esencia, la energía, la luz .., todos son sinónimos para definir lo que somos: la conciencia viva que se sirve de un cuerpo físico para moverse por el mundo físico y nada más . Recuperando en profundidad el sentimiento de ser un alma, recuperamos nuestra dignidad porque vemos el verdadero sentido de la vida: vivir de verdad; no consumir la vida: el significado que le damos cuando creemos que sólo somos el cuerpo.om shantiDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: