lumminiscències

La contínua búsqueda de una misma

Gopis (enamorades de Déu)

gopis

La meva experiència en el significat del títol d’avui

El primer dia que vaig sentir el pessic d’aquest amor quasi impossible de descriure, va ser quan vaig ser conscient de que aquella energía extremadament amorosa i dolça que de sobte m’havía embolcallat, no podía ser altra cosa que Déu. Va ser com si m’adonés que de fet sempre l’havía estat buscant en totes les relacions, en totes les activitats, en tot el que havía format part de la meva vida. Vaig tenir en aquell moment el sentiment de reconèixer. Vaig reconèixer al Pare, a l’Amor més intens i pur i generós i tots els “ís” que us pogueu imaginar.

En aquell moment no era conscient de quant de temps l’havía estat buscant, perquè en aquesta vida actual precisament m’havia decepcionat de la religió cristiana a una edat molt jove; inconscient de l’espiritualitat fins als 4o anys; vaig declararme totalment agnòstica. I.., quan menys m’ho esperava.., va esclatar aquest gran amor y tots els dubtes s’esbargíren. Així succeeixen les coses més important de la nostra vida: “de sobte!” I de sobte vaig creure en Ell.

Aquest amor s’asembla una mica a l’amor que estem acostumats a experimentar, però mentre que l’amor per a algú o per a les coses dura el que pot durar (poc) al menys en l’esclat inicial, aquell Amor en majúscula també té una arrancada esclatant com el amor mundà però després es torna calmat i constant; és generós perquè et permet estimar més tot; és dessaferrat perquè no té gelosía; és pur perquè no et demana res a canvi, li ho dones tot sense que t’ho demani i saps que no t’esclavitzarà; i sempre és allà qual cal.

Jo no puc demanar res més a la vida perquè havent’el recuperat a Ell, ja ho he obtingut tot. Hi ha una frase que em va quedar gravada d’una comunitat religiosa anomenada “Poble de Déu” que diu així: “Ens ho poden prendre tot, menys l’amor” També la faig meva aquesta frase perquè he experimentat en totes les situacions desagradables que han continuat venint que tot es pot superar si es té aquest Company al costat; l’Amor de la meva vida; l’amor buscat de totes les meves anteriors vides i ara retrobat.om-shanti-e1511553214591Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on Desembre 10, 2017 by in Notas and tagged , , , , .
%d bloggers like this: