lumminiscències

La contínua búsqueda de una misma

BHOG (aliments cuinats en consciència positiva, consciència d’anima)

ev-hanimlari-calisan-kadinlardan-daha-depresif-8735974_x_1561_o

Com és l’alimentació que tenim. Com preparem el menjar?

No és tan sols com és la qualitat dels aliments que preparem, sinó que també com els preparem; en quin estat els preparem, si els cuinem nosaltres mateixos o els comprem ja preparats.

De la mateixa manera que l’aigua s’afecta per les vibracions de les paraules i dels pensaments que se li dirigeixen, el mateix succeeix amb el menjar (experiment del Dr. Masaru Emoto -vídeo-)

Si ja heu vist el vídeo, es podrà comprendre de quina manera ens pot afectar o influir els aliments que mengem. Tan li fa si un aliment és de gran qualitat.., si no està cuinat en un estat de pensament positiu, si està cuinat amb pressa, si quí el prepara (en una cuina de restaurant o fàbrica d’aliments processats) està atormentat per un mal ambient de treball, picabaralles, estrés, gelosíes.., etc., podeu imaginar de què s’inpregnarà aquell aliment que comprarem en el súper, o, que consumirem en un restaurant?

Com a humanitat estem arribant a nivells molt delicats. Hi ha fam de veritat, hi han guerres, injustícies.., moltes malaltíes… Però, encara que només sigui un trosset de pa el que pogem menjar, abans de posar-nos-el a la boca, donem-li l’energía dels bons pensaments. Procurem que siguin aliments que no provinguin del sofriment animal ni de la seva explotació, perquè en les seves cel.lules s’haurà imprès el sofriment del seu últim minut de vida, i, llavors ens menjaríem el resultat del seu patiment. Tot plegat no ens afecta només físicament al cos, sinó, ens influeix la ment i l’intelecte. Ens cal estabilitat interior; si no la tenim.., revisem com és el que ens alimenta.

També agraim-Li a Déu o a l’Univers.., la més petita molleta de pa que poguem menjar i donemt-li energía positiva amb la mirada abans de menjar-la.om-shanti-eDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: