lumminiscències

La contínua búsqueda de una misma

Transformar//Transform//Transformar.

felicidad_3161.jpg

La llum de la felicitat il.lumina la pròpia ànima i la dels demés.

SLOGAN 2/5/2018: * Els que són feliços constantment, són estimats per ells mateixos i pels demés.*

La tristesa és com la por que si la deixem fer.., es transforma en pànic. Si és possible no deixar que això passi, per què no hauríem de ser capaços de transformar la tristesa en la alegría de viure? La força de transformar la obtenim quan en l’estat de meditació conectem amb l’Anima Suprema; és així de senzill, no hi ha altra forma d’aconseguir poder; és només qüestió d’un segón cambiar de tristesa a felicitat quan hi ha la conexió. (Els sannyasis diuen que la felicitat és com els excrements d’un corb: abans d’arribar al terra ja s’han desintegrat; de fet, aquesta és la definició de la felicitat que obtenim quan la busquem en les coses materials o en les persones.)


The light of happiness illuminates one’s own soul and that of others.

SLOGAN 02/05/2018: * Those who are constantly happy, are loved by themselves and by others. *

Sadness is like the fear that if we let it do …, it becomes panic. If it is possible not to let this happen, why should not we be able to transform sadness into the joy of living? The strength to transform is obtained when in the state of meditation we connect with the Supreme Soul; It’s that simple, there’s no other way to get power; It is only a matter of a second to change from sadness to happiness when there is the connection. (The sannyasis say that happiness is like the excrement of a raven: before reaching the ground they have already disintegrated; in fact, this is the definition of the happiness we get when we look for it in material things or in people.)


La luz de la felicidad ilumina la propia alma y la de los demás.

SLOGAN 05/02/2018: * Los que son felices constantemente, son amados por ellos mismos y por los demás. *

La tristeza es como el miedo que si lo dejamos hacer .., se transforma en pánico. Si es posible no dejar que esto suceda, por qué no deberíamos ser capaces de transformar la tristeza en la alegría de vivir? La fuerza de transformar la obtenemos cuando en el estado de meditación conectamos con el Alma Suprema; es así de sencillo, no hay otra forma de conseguir poder; es sólo cuestión de un segundo cambiar de tristeza a felicidad cuando existe la conexión. (Los sannyasis dicen que la felicidad es como los excrementos de un cuervo: antes de llegar al suelo ya se han desintegrado; de hecho, esta es la definición de la felicidad que obtenemos cuando la buscamos en las cosas materiales o en las personas.)om-shanti-e1511553214591 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: