lumminiscències

La contínua búsqueda de una misma

Mare

 

bruja-meiga-celta

La Gran Mare Espiritual és Déu. Ell, com a Mare, ens capacita a aprendre a transformar l’ànima quasi sense adonar-nos-en. Ja que la seva gran virtut és l’amor que té pels seus fills, esperits i la Seva gran fermesa que li dóna ser tenidor de la Veritat.

Si recordo la perfecció de l’aprenentatge, em ve la imatge de la meva mare en particular: en ella hi havia fermesa i un gran amor per mi, 9b6faf35c0d1a6b646c957de01ae55a7la seva petita filleta, (ara també recordo les seves còmiques persecucions darrera meu, al voltant de la taula.., però el que de veritat queda.., és el seu amor i fermesa, la seva saviesa). Mai em va exigir que fer res, i tot i així jo ho feia; fins i tot vaig aprendre a cuinar només veient amb l’amor que ho feia ella.

La nostra Gran Mare Espiritual ens recorda que l’hem oblidat; ens recomana que tornem a fer connexió amb Ella perquè així és com La coneixerem. Ens vam fer una idea de com és Déu, a través d’escriptures de segons, tercers, quarts, i quí sap quants més hi van abocar cullerada; ja se sap.., el nom de Déu va ser una eina i d’altres vegades una arma poderosa, usada per controlar i fins i tot per aniquilar pobles sencers en nom d’Ell. Ara, Ell ens diu que és hora de tornar-Lo a conèixer sense influència d’altres.

fotos i vídeos India i altres 2018 010Déu diu: “Recordeu-Me només a Mi.” Això vol dir que deixem enrrere tot l’après de com ens han dit que és Déu, de tants segles fins ara. Déu diu: “Tingueu consciència de que sou ànimes, igual com Jo sóc una ànima; no hi ha diferència entre Jo i vosaltres, els fills, en això. Som punts infinitesimals de llum pura, només que vosaltres naixeu en cossos a través d’una matriu i Jo no.” Aquesta és la única forma de poder connectar amb Ell, i apreciar la bellesa, la fermesa i l’amor de la Gran Mare Espiritual i així, aprendre a tornar-nos com ja havíem sigut: com Déu.OM SHANTI MÍNIM 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: