lumminiscències

La contínua búsqueda de una misma

Qui és Déu?

maxresdefault

Qui és Déu veritablement? Som el Seus fills diu; també diu que en realitat ens adopta. Això ja ens hauria de donar una petita idea de Qui és realment. Ens diu que no te cos i que mai en te cap de propi; és com un trencaclosques.

PUNTS 24/7/18: *Les ànimes no coneixen al seu Pare. La llum de tots s’encén al conèixer al Pare.*

Mai l’hem conegut de veritat, o, potser sí que l’arribem a conèixer. “Pels seus fets El coneixereu” Però actua sense actuar físicament; sense cos no hi ha acció. Ara, la seva màxima acció és la de despertar la memòria dels que som dins del cos, perquè ja no ho recordem després de tants segles.

Per què s’adopta a algú? Per què s’afilla? Mundanament es fa per ajudar a algú que està sol i desprotegit; s’acull per donar escalf i suport d’una família, i, per donar una educació que li permetrà ser auto suficient. Això pot ser ben bé la resposta del perquè diu Déu que ens adopta i també vol dir que no hem sortit físicament d’Ell, ni com espurnes sortides d’un foc, igual com els fills adoptats no son naturals dels pares adoptius.

L’ésser de llum que sóc en l’interior d’aquest cos, em dona la pauta de com és Aquell que m’adopta per a que sigui auto suficient altre cop, ja que m’he fet depenent de tots els cossos que he tingut al llarg del cicle de 5000 anys. Déu, com que mai en té un que li pertanyi, mai s’aferra al cos, sempre és un Ésser de Llum conscient.

Ell és la peça clau d’aquest trencaclosques etern. Sense Ell, que sempre és lliure i conscient, no podríem prendre consciència de quí som, i, per tant mai despertaríem d’aquest màtrix físic. El Seu paper en aquesta obra eterna és tornar-nos la consciència adormida. Sense aquest Punt de referència que mai es destrueix, ens perdríem la saviesa de saber-nos éssers de llum.

A part de la idealització que ens hem fet d’Ell, no sabem com és; totes son idees que ens hem anat creant en la ment a través de les experiències de sants, màrtirs, instauradors de religions, etc.  Tanmateix, el que de veritat ens pot donar una idea aproximada de qui és aquest Ésser tan especial.., és la nostra pròpia i veritable experiència viscuda, si és el nostre destí el poder-la tenir.OM SHANTI MÍNIMDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: