lumminiscències

La contínua búsqueda de una misma

Un bocí de mi//A bit of me//Un pedacito de mí.

F693F124-AF6E-4618-BDF5-6B85006C22EDUn lloc especial on concentrar la ment, deixar reposar la vista sense judicis, sense generar pensaments; un ambient especial on transportar-se en un segon.., més enllà de l’energia densa que reté la matèria ancorada en la força d’atracció del planeta. Feina especial de la ment la de permetre la meditació, la connexió amb l’ésser que som únicament en aquests moments d’interiorització i a mida que anem progressant i sent més fàcil, degut a l’entrenament diari, podem alçar el vol en un instant anant molt més lluny que d’on els ginys científics poden arribar. La llum de l’ànima és tan lleugera que travessa els confins de l’univers conegut i dels inconeguts; suspesa en mig del diminut o vast espai fora de tot el conegut.., troba la llar d’on va sortir en un principi i sent l’estat de llavor que és la seva pròpia naturalesa, i, mantenint-se estable en aquesta visió, percep l’Origen de tot.., Déu.

·······························

A special place where you can concentrate your mind, let your eyes rest without judgments, without generating thoughts; a special environment where you can transport yourself in a second…, beyond the dense energy that holds the mater anchored in the attraction force of the planet. Special work of the mind to allow meditation, the connection with the being that we are only in these moments of internalization, and as we progress and it is become easier, due to daily training, we can take the flight in an instant by going much more far where the scientific devices can reach. The light of the soul is so light that it crosses the confines of the known universe and the unknown; suspended in the middle of the tiny or vast space outside of everything known… finds the home from which it originally emerged and feeling the seed state that is its own nature, and, remaining stable in this vision, perceives the Origin of everything.., God.

·······························

Un lugar especial donde concentrar la mente, dejar reposar la vista sin juicios, sin generar pensamientos; un ambiente especial donde transportarse en un segundo.., más allá de la energía densa que retiene la materia anclada en la fuerza de atracción del planeta. Trabajo especial de la mente la de permitir la meditación, la conexión con el ser que somos únicamente en estos momentos de interiorización, y a medida que vamos progresando y siendo más fácil, debido al entrenamiento diario, podemos alzar el vuelo en un instante yendo mucho más lejos que donde los ingenios científicos pueden llegar. La luz del alma es tan ligera que atraviesa los confines del universo conocido y los desconocidos; suspendida en medio del diminuto o vasto espacio fuera de todo lo conocido.., encuentra el hogar del que salió en un principio y sintiendo el estado de semilla que es su propia naturaleza, y, manteniéndose estable en esta visión , percibe el Origen de todo.., Dios.

 

07C9A989-21A6-4232-8560-4E3B751927D2OM SHANTI MÍNIM 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: