lumminiscències

La contínua búsqueda de una misma

Un descobriment tan bonic!//A beautiful discovery!//¡Un descubrimiento tan bonito!

Reflexión de la Semana    4 de noviembre 2018    

Un descobriment tan bonic!

El secret de viure de dins a fora consisteix a arribar a conèixer-nos a nosaltres mateixos una altra vegada, internament, i en recuperar la capacitat de recórrer a l’energia de la nostra veritat interior. Llavors podem ser lliures!

Recordar que, originalment, sóc un esperit lliure és la clau per aconseguir la llibertat. Recordar que puc anar a una font il·limitada d’amor, saviesa i felicitat quan deixo de buscar aquestes qualitats en el món exterior i, en canvi, poso l’atenció en el meu món interior.

Anant cap a dins, retiro els meus pensaments del món exterior, fins i tot del cos, i em concentro en la meva identitat interna, espiritual. Penso en l’essència del “jo”, com un petit punt o una estrella, sense dimensions en termes de temps i espai, però situat darrere dels ulls; com un centre de consciència.

Llavors, noto una sensació de transcendència de la realitat material i d’accedir a un regne de pau, que és la meva llar original i també la casa de Déu, qui és també un punt o una estrella, sense dimensions, radiant amb el poder de la veritat, un ésser il·limitat i etern.

Quan la meva consciència arriba a aquesta etapa i a aquest coneixement incorpori, tinc la possibilitat d’establir una relació amb Déu, i això em condueix a un nivell superior d’energia interior. Cada vegada que recordo a Déu, la relació es torna més i més profunda. És un descobriment tan bonic saber que puc visitar a l’Ànima Suprema, internament, sempre que vulgui!

Extracte del llibre:
De dins a fora.
Viure, aprendre i estimar millor
Ed. Brahma Kumaris
Dadi Janki

 

A beautiful discovery!

The secret of living from the inside out is to get to know ourselves again, internally, and to recover the ability to draw on the energy of our inner truth. Then we can be free!

To remember that, originally, I am a free spirit is the key to freedom. To remember that I can go to an unlimited source of love, wisdom and happiness when I stop looking for these qualities in the outside world and, instead, I pay attention to my inner world.

Going inward, I withdraw my thoughts from the outside world, even the body, and I focus on my internal, spiritual identity. I think of the essence of the “I”, like a small point or a star, without dimensions in terms of time and space, but located behind the eyes; as a center of consciousness.

Then, I notice a sensation of transcendence of material reality and I access to a kingdom of peace, which is my original home and also the house of God, who is also a point or a star, without dimensions, radiant with the power of the true, an unlimited and eternal being.

When my consciousness reaches this stage and this disembodied knowledge, I have the possibility to establish a relationship with God, and this leads me to a higher level of inner energy. Every time I remember God, the relationship becomes deeper and deeper. It is such a nice discovery to know that I can visit the Oversoul, internally, whenever I want!

Excerpt from the book:
From inside to outside.
Live, learn and love better
Ed. Brahma Kumaris
Dadi Janki


Copyright © 2016 Asociación Espiritual Mundial Brahma Kumaris
Diputación 329, pral.- 08009 Barcelona
T. 34 93 4877667
Web nacional:  www.brahmakumaris.es
Web internacional: www.brahmakumaris.org
Blog: brahmakumarisbarcelona.blogspot.com.es
Facebook: www.facebook.com/brahmakumarisbarcelonaOM SHANTI MÍNIM 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: