lumminiscències

La contínua búsqueda de una misma

No cal Rimmel//Without Rimmel//Sin Rimmel.

ariana-grande-makeup-hd-pics-1

No hi ha millor bellesa que la felicitat.

111.- La felicitat és el Rimmel del ulls, el carmí dels llavis i la llisor del front. No és maquillatge que s’esborri amb els gestos i l’estona; és bellesa natural de l’interior que perdura tant com la fem sorgir, connectats amb la Font que proveeix la felicitat. I.., com que ens adonem que no ens faltarà mai, la serenor llavors es torna el nostre perfum.


There is no better beauty than happiness.

111.- Happiness is the Rimmel of the eyes, the carmine of the lips and the smoothness of the forehead. It is not makeup that is erased with gestures and time; it is natural beauty of the interior that lasts as long as we make it emerge, connected with the Source that provides happiness. And .., as we realize that will never it be lacking us, serenity then becomes our perfume.


No hay mejor belleza que la felicidad.

111.- La felicidad es el Rimmel del ojos, el carmín de los labios y la tersura de la frente. No es maquillaje que se borre con los gestos y el tiempo; es belleza natural del interior que perdura tanto como la hagamos surgir, conectados con la Fuente que provee la felicidad. Y .., como que nos damos cuenta de que no nos faltará nunca, la serenidad entonces se vuelve nuestro perfume.
OM SHANTI MÍNIM 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: