lumminiscències

La contínua búsqueda de una misma

Regal de pau//Gift of peace//Regalo de paz.

giphy-2-1

L’experiència meditativa d’avui d’amrit vela, és el “regal de pau”.

És arribar a casa de veritat; és sentir l’acolliment de la Mare Pare; és sentir que no hi ha res més dolç que aquesta verdadera pau, aquesta que enyorem i busquem per tot arreu.

Avui he tingut el regal de la pau d’estar quasi físicament en el lloc on pertanyo i amb Qui estima naturalment, que et fa sentir que no cal res més. Els neguits s’han dissolt, i, aquest sentiment que m’omple ara, el comparteixo amb el món que té enyorança de pau regeneradora. Aquest regal és per a compartir.


Today’s meditative experience of amrit vela is the “gift of peace”.

It is arrive at home really; it is to feel the welcome of the Mother Father; it is to feel that there is nothing sweeter than this true peace, that which we long for and seek everywhere.

Today I had the gift of peace of to be almost physically in the place where I belong and with Who love naturally, makes you feel that nothing else is needed. The concerns have dissolved, and, this feeling that fills me now, I share it with the world that has a longing for regenerative peace.This gift is for to share.


La experiencia meditativa de hoy de amrit vela, es el “regalo de paz”.

Es llegar a casa de verdad; es sentir la acogida de la Madre Padre; es sentir que no hay nada más dulce que esta verdadera paz, esa que añoramos y buscamos por todas partes.

Hoy he tenido el regalo de la paz de estar casi físicamente en el lugar donde pertenezco y con Quién ama naturalmente, que te hace sentir que no hace falta nada más. Las inquietudes se han disuelto, y, este sentimiento que me llena ahora, lo comparto con el mundo que tiene añoranza de paz regeneradora. Este regalo es para compartir.

qui-soc minimini 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: