lumminiscències

La contínua búsqueda de una misma

Missatger de pau//Messenger of peace//Mensajero de paz.

 

IMG_2349

No hi ha d’haver només un Missatger de pau

SLOGAN 13/12/18: *Un missatger de pau és aquell que dona el regal de la pau als que creen trastorn.*

No creguem que aquesta és només la feina d’un de sol, del Missatger de Pau, no; és un títol bonic però cal que n’hi hagin moltíssims d’aquests que intueixen que la pau és l’estat real de l’ésser humà malgrat les aparences i de les evidències i de que alguns puguin asseverar que així ha estat sempre i que no hi ha remei. Cal “lluitar”, malgrat el contrasentit de la paraula, per fer aflorar aquest tresor que tenim dins, el tresor de la bondat que esdevé en pau. Si enarborem la senyera de la bondat se’ns bescantarà; sobretot aquells que se sentin ofesos o traïts, fins i tot poden creure que és una arma invisible que amenaça el seu estat. Per això cal ser valents i “lluitar” per fer aflorar la pau, àdhuc, d’aquell que amenaça amb armes o poder de força.


There must not be only one Messenger of peace

SLOGAN 13/12/18 * A messenger of peace is one who gives the gift of peace to those who create upset. *

We do not believe that this is only the work of only one, of the Messenger of Peace, no; It is a beautiful title but it is necessary that there are many of those who intuit that peace is the real state of the human being despite the appearances and the evidence and too that some may assert that this has always been and that there is no remedy. We must “fight”, despite the contradiction of the word, to bring out this treasure that we have inside, the treasure of goodness that becomes peace. If we fly the flag of kindness, they will defame us, especially those who feel offended or betrayed, they may even believe that it is an invisible weapon that threatens their state. That is why we must be brave and “fight” to bring peace to the outcrop and too those who threaten with weapons or power of force.


No debe haber sólo un Mensajero de paz

SLOGAN 13/12/18 * Un mensajero de paz es aquel que da el regalo de la paz a los que crean trastorno. *

No creamos que éste es sólo el trabajo de uno solo, del Mensajero de Paz, no; es un título bonito pero hace falta que haya muchísimos de esos que intuyen que la paz es el estado real del ser humano a pesar de las apariencias y de las evidencias y de que algunos puedan aseverar que así ha sido siempre y que no hay remedio. Hay que “luchar”, a pesar del contrasentido de la palabra, para hacer aflorar este tesoro que tenemos dentro, el tesoro de la bondad que se convierte en paz. Si enarbolamos la bandera de la bondad nos difamaràn, sobre todo aquellos que se sientan ofendidos o traicionados, incluso pueden creer que es un arma invisible que amenaza su estado. Por eso hay que ser valientes y “luchar” para hacer aflorar la paz, incluso, de aquel que amenaza con armas o poder de fuerza.

qui-soc minimini 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: