lumminiscències

La contínua búsqueda de una misma

Auto-regal de reis//Self-gift of Kings//Auto-regalo de Reyes.

img_cperezg_20170411-122517_imagenes_lv_terceros_istock-182238875-kkoe--656x437@lavanguardia-web

“Raja Ioguis” significa aquells que son reis de l’ésser.

No és que els òrgans físics ens facin fer quelcom, sinó que fem que els òrgans físics funcionin.

Quantes vegades haurem fet les “coses” sense ser conscients de quí dona l’ordre de fer-les? Som conscients de que som nosaltres qui li diem a la mà que agafi el tros de pa i l’acosti a la boca? i que som nosaltres que li diem als muscles de les mandíbules que comencin a fer una pasta amb la saliva per alimentar el cos? Així mateix, som conscients de que podem pensar el que nosaltres decidim pensar? Som conscients de que la ment té la obligació de mantenir-nos entretinguts i que no cal que ens enviï pensaments aleatoris que ja li diem nosaltres mateixos el que volem pensar?

En altres paraules: empoderar-se d’un mateix d’una forma positiva

Jo no vaig ser conscient de que tot això ho podia fer fins que vaig estudiar Raja Ioga. Va ser un regal de reis tardà però encara en gaudeixo i mai m’ha avorrit ni images (1)mai m’avorrirà perquè cada dia és un repte nou, és un estudi que mai s’acabarà per sort! EL MILLOR REGAL DE REIS.


“Raja Yogi” means those who are kings of being.

It is not that the physical organs make us do something, but that we make the physical organs work.

How many times have we done the “things” without being aware of who gives the order to do them? Are we aware that we are the ones who tell the hand to take the piece of bread and put it close to the mouth? and, what are we that we say to the muscles of the jaws that they begin to make a paste with the saliva to feed the body? Also, are we aware that we can think what we decide to think? Are we aware that the mind has the obligation to keep us entertained and that it is not necessary to send us random thoughts that we already tell she ourselves what we want to think?

In other words: empower yourself in a positive way

I was not aware that all this I could do it until I studied Raja Yoga. It was a gift from belated kings but I still enjoy it; and it never been bored me, and never it no shall bore me because every day is a new challenge, it is a study that will never end, luckily! THE BEST GIFT OF KINGS.baixa


“Raja Yogui” significa aquellos que son reyes del ser.

No es que los órganos físicos nos hagan hacer algo, sino que hacemos que los órganos físicos funcionen.

¿Cuántas veces habremos hecho las “cosas” sin ser conscientes de quién da la orden de hacerlas? ¿Somos conscientes de que somos nosotros quienes le decimos a la mano que coja el trozo de pan y lo acerque a la boca? y, ¿que somos nosotros que le decimos a los músculos de las mandíbulas que empiecen a hacer una pasta con la saliva para alimentar el cuerpo? Asimismo, ¿somos conscientes de que podemos pensar lo que nosotros decidimos pensar? ¿Somos conscientes de que la mente tiene la obligación de mantenernos entretenidos y que no es necesario que nos envíe pensamientos aleatorios que ya le decimos nosotros mismos lo que queremos pensar?

En otras palabras: empoderarse uno mismo de una forma positiva

Yo no fui consciente de que todo esto lo podía hacer hasta que estudié Raja Yoga. Fue un regalo de reyes tardío pero todavía lo disfruto y nunca me ha aburrido ni nunca me aburrirà porque cada día es un reto nuevo, es un estudio que nunca terminará ¡por suerte! EL MEJOR REGALO DE REYES.images

qui-soc-minimini 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: