lumminiscències

La contínua búsqueda de una misma

Que pobres les paraules//How poor the words…//Que pobres las palabras…

Morocco-Sahara-desert-sand-sunset_1920x1080_wallpaper

Que pobres les paraules….

Voldria descriure els sentiments que ara mateix estic experimentant…, però son tan pobres les paraules.., al menys les que son al meu abast. El sentiment és de interiorització i al mateix temps de voler compartir tot allò que desitjo que beneficiï a tota la humanitat… Quan hi ha aquesta contradicció de sentiments, el millor és deixar les paraules de banda i entrar en estat meditatiu, compartir a través de les vibracions dels sentiments i pensaments benvolents que en aquest moment s’estan generant al interior. Així és que avui…, m’interioritzo i comparteixo amb tothom en aquest estat.

Om shanti.

How poor the words…

20098811a18204a626068aa3c31dc47f

I would like to describe the feelings that I am experiencing right now … but the words are so poor …, at least those that are within my reach. The feeling is of to going inner amself and at the same time of wanting to share everything that I wish to benefit all of humanity … When exists this contradiction of feelings, it is best to leave the words aside, enter into a meditative state and share through the vibrations of the feelings and benevolent thoughts that in this moment are being generated within. So today … I internalize and share with everyone in this state.

Om shanti.

Que pobres las palabras…

68579d66c0361bf

Quisiera describir los sentimientos que ahora mismo estoy experimentando …, pero son tan pobres las palabras .., al menos las que estan a mi alcance. El sentimiento es de interiorización y al mismo tiempo de querer compartir todo lo que deseo que beneficie a toda la humanidad..; cuando hay esta contradicción de sentimientos, lo mejor es dejar las palabras de lado y entrar en estado meditativo y compartir a través de las vibraciones de los sentimientos y pensamientos benevolentes que en este momento se están generando en el interior. Así es que hoy…, me interiorizo y comparto con todo el mundo en este estado.

Om shanti.

qui-soc minimini

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: