lumminiscències

La contínua búsqueda de una misma

Músic i instrument//Musician and instrument//Músico e instrumento.

giphy

L’ànima creu que no existeix l’ànima.

Aquest és l’antagonisme de l’ésser humà modern, de l’actualitat. No creiem en nosaltres mateixos a cap nivell. No es creu que l’ànima sigui l’energia que doni vida al cos. Es creu com a màxim.., que el cos té una ànima, però que tampoc se sap per què serveix. Aquest és lo tràgic, ens hem ficat en un atzucac. Si entenem, si obrim la ment a la comprensió de que “jo l’ànima estic en aquest cos per experimentar la matèria i totes les relacions que pugui tenir amb ella”, tenim la realització de la nostra integritat real. Una ànima sense cos.., només és llum desconnectada de l’escenari on l’acció s’esdevé. Un cos sense ànima.., només és un ninot estàtic impossibilitat d’experimentar res, i que lentament es desintegrarà. Ànima i cos.., fan un tàndem perfecte, sempre i quan el primer sigui “el músic” i el segon sigui “l’instrument”.

EQVy

The soul believes that the soul does not exist.

This is the antagonism of the modern human being, of today. We do not believe in ourselves at any level. It is not believed that the soul is the energy that life gives to the body. It is believed at most .., that the body has a soul, but neither does it know what it is for. This is the tragic, we have gotten into a dead end. If we understand, if we open our minds to the understanding that “I am the soul in this body to experience the matter and all the relationships that I can have with it”, we have the realization of our real integrity. A soul without a body … is only light disconnected from the stage where the action happens. A body without a soul …, it is only a static doll unable to experience anything, and it will slowly disintegrate. Soul and body .., form a perfect tandem, as long as the first is “the musician” and the second is “the instrument”.

teclado-musica

El alma cree que no existe el alma.

Este es el antagonismo del ser humano moderno, de la actualidad. No creemos en nosotros mismos a ningún nivel. No se cree que el alma sea la energía que la vida al cuerpo. Se cree como máximo.., que el cuerpo tiene un alma, pero tampoco se sabe para qué sirve. Este es lo trágico, nos hemos metido en un callejón sin salida. Si entendemos, si abrimos la mente a la comprensión de que “yo el alma estoy en este cuerpo para experimentar la materia y todas las relaciones que pueda tener con ella”, tenemos la realización de nuestra integridad real. Un alma sin cuerpo.., sólo es luz desconectada del escenario donde la acción sucede. Un cuerpo sin alma.., sólo es un muñeco estático imposibilitado de experimentar nada, y que lentamente se desintegrará. Alma y cuerpo.., forman un tándem perfecto, siempre y cuando el primero sea “el músico” y el segundo sea “el instrumento”.

tumblr_o6nnbjpClX1s2wio8o1_500qui-soc minimini 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: