lumminiscències

La contínua búsqueda de una misma

AFRONTAR//FRONT FACING//AFRONTAR.

Frases-resiliencia-adversidad-727x409

Quan prenc la decisió d’afrontar el què vingui al meu davant, en sento la verdadera llibertat. Perquè les veritables cadenes que em fan esclava, son la por i la incertesa.Quan decideixo que res em pot fer trontollar per dins, és que estic assolint serenitat, i això em treu de la falsa il·lusió de ser dèbil. Quan em sento així de forta, és que he absorbit la Teva fortalesa. Ho dec a la Teva Companyia en aquestes hores màgiques de la matinada. Ara només cal no oblidar-ho. Aquesta és una lluita no-violenta amb els costums arrel·lats de tota una vida.

FRONT FACING

When I make the decision to face whatever comes to me, I feel true freedom. Because the real chains that make me a slave are fear and uncertainty. When I decide that nothing can shake me inside, it is that I am achieving serenity, and that takes me out of the false illusion of being weak. When I feel this strong, it is that I have absorbed Your strength. I owe it to Your Company in these magical hours of the morning. Now we just have to not forget it. This is a non-violent struggle with the ingrained habits of a lifetime.

AFRONTAR

Cuando tomo la decisión de afrontar lo que venga a mí, siento la verdadera libertad. Porque las verdaderas cadenas que me hacen esclava, son el miedo y la incertidumbre. Quando decido que nada me puede hacer tambalear por dentro, es que estoy logrando serenidad, y eso me saca de la falsa ilusión de ser débil. Cuando me siento así de fuerte, es que he absorbido Tu fortaleza. Lo debo a Tu Compañía en estas horas mágicas de la madrugada. Ahora sólo hay que no olvidarlo. Esta es una lucha no-violenta con las costumbres arraigadas de toda una vida.

qui-soc minimini 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: