lumminiscències

La contínua búsqueda de una misma

Tres aliats//Three allies//Tres aliados.

meditacion-galactica-yoga

Tres aliats

A la matinada quan estic en meditació, m’adono que hi han tres poders que s’alternen com si es tractés d’una dansa mental. La introversió em connecta amb mi mateixa; després algun pensament aliè es cola i m’arrossega amb ell, i suaument apareix el poder de deixar anar i es restableix la connexió interrompuda, i amb el poder de tolerar, no em culpo de la manca de fluïdesa o continuïtat en la meditació i això em permet connectar molt més profundament, aconseguint una amorosa relació amb mi mateixa i tot seguit amb l’Ànima Suprema. En aquesta dansa suau i fluida cada vegada l’espai entre les interrupcions es va dilatant i el resultat és l’èxit i el plaer de sentir la unió d’ànima a Ànima, en total harmonia i continuïtat.

Three allies

conciencia 03

At dawn when I am in meditation, I realize that there are three powers that alternate as if it were a mental dance. Introversion connects me with myself; then some alien thought sneaks in and drags me with it, and softly the power to release appears and the interrupted connection is restored, and with the power to tolerate, I do not blame myself for the lack of fluidity or continuity in meditation and this allows me to connect much more deeply, getting a loving relationship with myself and then with the Supreme Soul. In this smooth and fluid dance, each time the space between the interruptions is dilated and the result is the success and pleasure of feeling the union from soul to Soul, in total harmony and continuity.

Tres aliados

pilares-creacion--644x362

En la madrugada cuando estoy en meditación, me doy cuenta que hay tres poderes que se alternan como si se tratara de una danza mental. La introversión me conecta conmigo misma; después algún pensamiento ajeno se cuela y me arrastra con él, y suavemente aparece el poder de soltar y se restablece la conexión interrumpida, y con el poder de tolerar, no me culpo de la falta de fluidez o continuidad en la meditación y esto me permite conectar mucho más profundamente, consiguiendo una amorosa relación conmigo misma y acto seguido con el Alma Suprema. En esta danza suave y fluida, cada vez el espacio entre las interrupciones se va dilatando y el resultado es el éxito y el placer de sentir la unión de alma a Alma, en total armonía y continuidad.

qui-soc minimini 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: