lumminiscències

La contínua búsqueda de una misma

LA NOSTRA RESPONSABILITAT D’ACORD ALS TEMPS QUE VIVIM

flameta.jpg

…si en el teu interior està creixent una flama petita que abans no hi havia…

Estem en moments crucials, tot al nostre voltant està canviant, el que abans era normal i rutinari ara és un privilegi de pocs.

La tendència del pensament és dirigir-se a el que s’està perdent. Aquest sentiment ens està privant de veure la revolució que s’està produint en el nostre món actual: hi ha veritables canvis de consciència a nivells subtils i físics globalment, sobretot en l’àmbit occidental, perquè a la resta ja s’estan vivint aquests canvis individuals des de fa molts anys, a causa de que el seu món es va enfonsar fent que les rutines de vida estiguessin emmarcades en l’àmbit de supervivència, empoderament i consciència de col·laboració mútua.

Ara, les prioritats canvien.

S’ha acabat el temps de les individualitats que la societat ha anat inculcant de manera automàtica aïllant als éssers humans en bombolles particulars, egoisme, egocentrisme, etc … Formem part d’un Tot, ara és temps de canviar aquesta consciència individualista, estem establint un món nou al marge del vell que ho està destruint tot. L’única individualitat que ens hem de permetre és la de canviar els nostres hàbits negatius pels positius, els que ens beneficiïn a nosaltres i als altres, i així, la “carambola” que canviarà el món.

Els canvis són revolucions i els que estan assentats a l’antiga manera de fer, ho veuen com una amenaça, per això el veganisme, l’animalisme, el vegetarianisme, l’assemblearisme, l’espiritualitat, Déu … i tot el que beneficiï la humanitat es titllen de nicieses perquè per a ells l’únic que compta és el “creixement”. Però encara que no ens agradi que pensin així, també tenen dret a ser com són, no oblidem que estem immersos en un drama, la vida és una obra de teatre en la qual cada un té el seu paper, ara el nostre paper ha canviat, igual com canvia l’aigua d’un riu encara que aquest sigui el mateix riu. Els que no canvien i es neguen a fer-ho és el seu paper, sense ells l’obra seria incompleta.

Així doncs … si en el teu interior està creixent una flama petita que abans no hi havia … el teu paper ha canviat, no la ignoris, dóna-li oxigen perquè no s’apagui, si sents que has de fer alguna cosa … fes-ho aviat, sinó ara, mai. Amb la consciència subtil de beneficiar-nos canviant els nostres trets negatius i beneficiar a tothom, canviarem aquest vell món per un … que estarà en aquesta mateixa Terra, tan estimada i ara tan malmesa, anomenat … p a r a d í s .

qui-soc minimini 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: