lumminiscències

La contínua búsqueda de una misma

Que hi manca als mètodes?

cotxe

“És molt fàcil dir-ho.., però no és tan fàcil fer-ho!”

Aquesta frase ressona quan intentem ajudar bonament a algú que es troba en un atzucac. I, tenen molta raó. A mi també em sorgien aquestes paraules quan algú intentava fer-me sortir d’algun entrebanc i em deixava anar allò tan odiat de: “…el que has de fer és…”, perquè, en realitat, el que en aquells moments manca és la força de voluntat.

Costa mantenir els mètodes que se’ns presenten com una panacea; tots vàlids en la seva gran majoria, la veritat. Per això quan ens diuen entusiasmats el mètode que han seguit o que estan fent, sabem que serà quelcom transitori que no podrem mantenir; manca la força; ja estem cansats.

Només hi ha una forma de superar això: ens cal una font d’energia on tornar a recuperar la força sabent que, encara que ens esgotem un i altre cop, podrem tornar a absorbir l’energia que ens calgui en tot moment, tantes vegades com ho necessitem. És tan senzill.., que una criatura seria capaç de fer-ho: -obrir-se a la consciència de comprendre que som una guspira d’energia conscient, que li dona vida al cos que tenim-.

La que s’esgota és aquesta guspira, ànima que sóc. La que es “des-anima” és l’ànima, “jo”, el veritable jo que ha rebut un cos per a experimentar la vida en aquest món. Si es pot trencar aquesta resistència a admetre-ho, el resultat serà com si ens haguéssim despertat d’un somni col·lectiu en el que com a màxim s’admet, potser, tenir una ànima. Trencada ja la resistència, ja només resta un pas: obrir la ment a la possibilitat de l’existència d’una Font d’Energia, una Ànima Suprema, Déu.

Ell és la “Central Elèctrica” on poder recarregar la “bateria” de l’ànima. La Seva principal tasca en aquests moments és la de proveir de la força que ens cal en tot moment. Només podem rebre aquesta recàrrega si ens posem en sintonia amb la Seva vibració subtil. Llavors, estant en vibració d’ànima deixem d’estar en modus vibració densa de matèria. Aleshores ja és possible la connexió. Per a poder fer-nos una imatge visual, és com recarregar una bateria en la corrent de watts corresponents.

qui-soc minimini 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: