lumminiscències

La contínua búsqueda de una misma

El somni del rei Janaka//El sueño del rey Janak- Swami Satyananda Saraswati

M’agrada comprovar que aquests coneixements van bastant en paral·lel, només hi ha una petita desviació entre ells: el concepte de que l’ésser, l’essència, consciència, està més enllà de la forma i més enllà de l’efecte de l’acció, i, que el brahmand ho abasti tot. Al coneixement que jo estudio, l’anima s’afecta per totes les accions. Si no fos així, el cos estaria perfecte doncs l’ànima , l’estat de l’ànima afecta al cos en forma de malalties i també hi ha el karma de les accions dels renaixements. Si l’ànima no s’afectés.., el cos no hauria de rebre les conseqüències. I també hi ha la forma de l’ànima que és un punt de llum, per tant.., té forma. I el brahmand.., és on resideix l’ànima, la consciència abans de baixar al “teatre” del món i aleshores sí que és pura perquè encara no ha fet accions a través de cap cos. Però, de veritat.., m’encanta, aquest gurú no s’embranca en coses incomprensibles i impossibles, és molt clar i a més és un poeta.

Me gusta comprobar que estos conocimientos van bastante en paralelo, sólo hay una pequeña desviación entre ellos: el concepto de que el ser, la esencia, conciencia, está más allá de la forma y más allá del efecto de la acción, y, que el brahmand lo abarque todo. Al conocimiento que yo estudio, el alma se afecta por todas las acciones. Si no fuera así, el cuerpo estaría perfecto pues el alma, el estado del alma afecta al cuerpo en forma de enfermedades y también existe el karma de las acciones de los renacimientos. Si el alma no se afectase .., el cuerpo no debería recibir las consecuencias. Y también está la forma del alma que es un punto de luz, por lo tanto .., tiene forma. Y el brahmand .., es donde reside el alma, la conciencia antes de bajar al “teatro” del mundo y entonces sí que es pura porque todavía no ha hecho acciones a través de ningún cuerpo. Pero, de verdad .., me encanta, este gurú no se enfrasca en cosas incomprensibles e imposibles, es muy claro y además es un poeta.

La vall de l'espiritualitat

Abraçades de pau,

Joan Carles Lara

View original post

2 comments on “El somni del rei Janaka//El sueño del rey Janak- Swami Satyananda Saraswati

 1. Joan Carles Lara
  Mai 20, 2019

  Tant tu com ell sou ésser de llum, tots dos sou els meus gurus en la distància. Abraçades de pau.

  Liked by 1 person

  • julianeus
   Mai 20, 2019

   Joan, tots som éssers de llum, essència subtil en un cos, consciència que ha estat adormida i que ara amb l’aportació de la Llum Suprema, tornem a recuperar la nostra reialesa. La nostra feina com a esperits és aconseguir desafeccionar-nos del cos que tenim i així, amb aquesta vibració subtil, poder connectar-nos tantes vegades com sigui possible (encara que només sigui un segon) al llarg del dia i en especial a la matinada amb la Seva vibració subtil i poderosa que obra el miracle de rentar l’ànima dels errors comesos durant tants naixements. Al final hem d’assolir l’estat karmateet per a ascendir al brahmand tan purs com vam baixar al principi del cicle del món: éssers de llum.

   Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Information

This entry was posted on Mai 18, 2019 by in REBLOGUEADO espiritual and tagged , , .
%d bloggers like this: