lumminiscències

La contínua búsqueda de una misma

L’estat trikaldarshi//The trikaldarshi state//El estado trikaldarshi.

L’estat trikaldarshi

Pas d'en Jes_s 19-3-2017 039

Quan era jove i pujava un cim, mentre anava guanyant alçada, la tensió dels problemes s’anava desfent en cada pas que donava, i a l’arribar al capdamunt de la muntanya m’asseia i contemplava la vista de tot al meu voltant. Aquella visió em feia comprendre que totes les situacions que es passen en la vida son tan diminutes, tan insignificants que no ens han de preocupar tant com ens alteren; igual d’insignificants son les misèries que s’esdevenen en les ciutats i en cada casa, com les construccions que es perceben com petites taques blanquinoses en mig del paisatge des de dalt de tot.

El mateix passa quan arribem a comprendre que per l’ànima, el que sóc realment, el que de veritat contempla la vista d’ocell darrera l’ull, l’ull del ull, el temps no existeix; que el passat, el present i el futur és la vista d’ocell de l’ànima pel que fa al desenvolupament de la vida en aquest món. PUNTS 12/7/19: *Els tres aspectes del temps ens donen la pauta: Què era ahir? Què sóc avui? Què seré demà?* Si entenc que el present és el resultat del passat, també entenc que el futur el construeixo en el present. Aquest és l’estat trikaldarshi. Aquest és l’estat de màxima comprensió. Pel que està darrera l’ull que contempla l’escena en conjunt, el temps només existeix pel cos, per la matèria, no pas per la llum del que està format ell mateix, l’ésser de llum.

The trikaldarshi state

pasado-presente-y-futuro-en-una-mano

When I was young and climbed a peak, while I was gaining height, the tension of the problems was falling apart with every step I took, and when I reached the top of the mountain I sat and watched the view around. That vision made me understand that all the situations that happen in life are so tiny, so insignificant that they should not worry us as much as they alter us; Equally insignificant are the miseries that occur in the cities and in each house, like the buildings that are perceived as small whitish spots in the middle of the landscape from above everything.

The same thing happens when we come to understand that for the soul, what I really am, who really contemplates the bird’s eye view behind the eye, the eye of the eye, time does not exist; that the past, the present and the future is the bird’s eye view of the soul with respect to the development of life in this world. POINTS 7/12/19: *The three aspects of time give us the pattern: What was I yesterday? What am I today? What will I be tomorrow?* If I understand that the present is the result of the past, I also understand that the future is built in the present. This is the trikaldarshi state. This is the state of maximum understanding. For the one behind the eye that contemplates the scene as a whole, time only exists for the body, for matter, not at all for the light of which he himself is formed, the being of light.

El estado trikaldarshi

6

Cuando era joven y subía una cima, mientras iba ganando altura, la tensión de los problemas se iba deshaciendo en cada paso que daba, y al llegar a lo alto de la montaña me sentaba y contemplaba la vista de todo a mi alrededor. Aquella visión me hacía comprender que todas las situaciones que se pasan en la vida son tan diminutas, tan insignificantes que no nos deben preocupar tanto como nos alteran; igual de insignificantes son las miserias que ocurren en las ciudades y en cada casa, como las construcciones que se perciben como pequeñas manchas blanquecinas en medio del paisaje desde arriba de todo.

Lo mismo ocurre cuando llegamos a comprender que para el alma, lo que soy realmente, quien de verdad contempla la vista de pájaro detrás del ojo, el ojo del ojo, el tiempo no existe; que el pasado, el presente y el futuro es la vista de pájaro del alma con respecto al desarrollo de la vida en este mundo. PUNTOS 12/7/19: *Los tres aspectos del tiempo nos dan la pauta: ¿Qué era ayer? ¿Qué soy hoy? Qué seré mañana?* Si entiendo que el presente es el resultado del pasado, también entiendo que el futuro lo construyo en el presente. Este es el estado trikaldarshi. Este es el estado de máxima comprensión. Para el que está detrás del ojo que contempla la escena en conjunto, el tiempo sólo existe para el cuerpo, para la materia, en absoluto no para la luz de la que está formado él mismo, el ser de luz.

VÍDEO RECOMENDADO:

 

qui-soc minimini 

2 comments on “L’estat trikaldarshi//The trikaldarshi state//El estado trikaldarshi.

 1. Joan Carles Lara
  Juliol 12, 2019

  Om Shanti Júlia,
  Totalment d’acord, com sempre les teves paraules ens il·luminen amb força.

  Liked by 1 person

 2. julianeus
  Juliol 13, 2019

  Gràcies pel teu comentari. No oblidem que en algun moment o altre tots som instruments d’una Energia Sublim, per tant, només cal entendre que la inspiració pot venir de qui menys ens esperem. No seria la primera vegada que unes paraules vingudes d’un estrany han fet diana en ple cor.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: