lumminiscències

La contínua búsqueda de una misma

Harmonia en l’ànima//Harmony in the soul//Armonía en el alma.

Harmonia en l’ànima

tumblr_pq5kzm5gpb1viuar9o1_540

La meditació Raja Ioga que ens ensenya Déu és tan fàcil que, fins i tot permet estar estirat si així ho requereix el cos, doncs el que es pretén és que aquest no generi pensaments, que estigui tan incògnit, relaxat, que no el sentim, que estigui en silenci.

Després, el segon pas és assolir la màxima quietud mental, és a dir, que els pensaments s’alenteixin tant que el silenci entre pensament i pensament vagi essent cada vegada més espaiós. El silenci de la ment ha de ser tal que permeti que entri la dolçor de Déu.

Quan això s’esdevingui hi haurà una gran harmonia en l’ànima i un gran agraïment, doncs la dolçor que se sent al cor de l’ànima en aquest estat, mai embafa i ens nodreix fins la última cèl·lula, fins la última neurona. Amrit vela, les hores de la matinada (de 4 a 5 a.m.), és la millor estona per poder tenir la experiència de l’amor de Déu.

Harmony in the soul

tumblr_pli3d8iCIL1viuar9o1_540

The Raja Yoga meditation that God teaches us is so easy that it even allows us to lie down if the body requires it, because what is intended is that it does not generate thoughts, that it is so incognito, relaxed, that we do not feel it, that it is in silence.

Then, the second step is to achieve the maximum mental stillness, that is to say, that the thoughts slow down so much that the silence between thought and thought becomes more and more spacious. The silence of the mind must be such that it allows the sweetness of God to enter.

When this happens there will be a great harmony in the soul and a great gratitude, because the sweetness that is felt in the heart of the soul in this state, never cloys and nourishes us until the last cell, until the last neuron. Amrit vela, the hours of dawn (from 4 to 5 a.m.), is the best time to have the experience of God’s love.

Armonía en el alma

tumblr_pqkaly7hHZ1viuar9o1_540

La meditación Raja Yoga que Dios nos enseña es tan fácil que incluso nos permite acostarnos si el cuerpo lo requiere, porque lo que se pretende es que no genere pensamientos, que sea tan incógnito, relajado, que no lo sintamos, que esté en silencio.

Luego, el segundo paso es lograr la máxima quietud mental, es decir, que los pensamientos se desaceleren tanto que el silencio entre pensamiento y pensamiento se vuelva más y más amplio. El silencio de la mente debe ser tal que permita la entrada de la dulzura de Dios.

Cuando esto ocurra, habrá una gran armonía en el alma y una gran gratitud, porque la dulzura que se siente en el corazón del alma en este estado, nunca nos empalaga y nutre hasta la última célula, hasta la última neurona. Amrit vela, las horas del amanecer (de 4 a 5 a.m.), es el mejor momento para experimentar el amor de Dios.

qui-soc minimini 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: