lumminiscències

La contínua búsqueda de una misma

Meravellós somni, meravellosa experiència//Wonderful dream, wonderful experience//Maravilloso sueño, maravillosa experiencia.

Meravellós somni, meravellosa experiència

efectos_de_la_meditacion_en_el_cuerpo_y_la_mente_3930_600

De la mateixa manera que puc assegurar que el millor somni que es pot tenir és l’experiència de volar, igualment puc asseverar que la millor experiència meditativa (al menys per mi), és la de volar mentalment a la llar, el paramdhan.

Asseguda en consciència de ser una ànima en aquest cos, suaument vaig entrant en el silenci profund…., poc a poc, deixo que el silenci amari profundament la consciència, i quan ja no hi ha diferència entre el silenci i jo, faig el salt mental a la llar….,  ara sóc llum i silenci i observo la vibració que m’arriba en forma d’un sentiment d’amor des de la immensitat eterna…., em deixo impregnar  d’aquestes onades de llum i quan em sento plena, deixo que flueixin cap el món físic, la Terra, i cap a tots els éssers vivents que hi ha en ella….,  des d’aquesta immensitat on em trobo no hi ha distància que em separi ni de Déu, l’Ésser de Llum més pur, ni de cap ésser de llum que som els éssers humans…., resto uns instants en aquesta unió subtil i quan ho crec oportú em torno a fer present en el meu cos i en l’estança terrenal…. Om shanti.

Wonderful dream, wonderful experience

maxresdefault3

In the same way that I can assure that the best dream it can have is the experience of flying, I can also affirm that the best meditative experience (at least for me), is that of flying mentally to the home, the paramdhan.

Sitting in awareness of being a soul in this body, I am gently entering deep silence…., little by little, I let silence deeply soak the consciousness, and when there is no difference between silence and me, I make the mental leap to the home…, now I am light and silence and I observe the vibration that comes to me in the form of a feeling of love from the eternal immensity…., I let myself be impregnated with these waves of light and when I feel full , I let them flow to the physical world, the Earth, and to all the living beings that are in it…., from this immensity where I find myself there is no distance that separates me from God, the purest Being of Light, nor of any being of light that we are human beings…., I remain a few moments in this subtle union and when I think it appropriate I become present again in my body and in the earthly stay….. Om shanti.

Maravilloso sueño, maravillosa experiencia

meditacion-bibe-destacada

Del mismo modo que puedo asegurar que el mejor sueño que se puede tener es la experiencia de volar, igualmente puedo aseverar que la mejor experiencia meditativa (al menos para mí), es la de volar mentalmente al hogar, el paramdhan.

Sentada en conciencia de ser un alma en este cuerpo, suavemente voy entrando en el silencio profundo…., poco a poco, dejo que el silencio empape profundamente la conciencia, y cuando ya no hay diferencia entre el silencio y yo, hago el salto mental al hogar…., ahora soy luz y silencio y observo la vibración que me llega en forma de un sentimiento de amor desde la inmensidad eterna…., me dejo impregnar de estas oleadas de luz y cuando me siento plena, dejo que fluyan hacia el mundo físico, la Tierra, y hacia todos los seres vivientes que hay en ella…., desde esta inmensidad donde me encuentro no hay distancia que me separe ni de Dios, el Ser de Luz más puro, ni de ningún ser de luz que somos los seres humanos…., me quedo unos instantes en esta unión sutil y cuando lo creo oportuno me vuelvo a hacer presente en mi cuerpo y en el estancia terrenal….. Om shanti.

qui-soc minimini 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: