lumminiscències

La contínua búsqueda de una misma

PART 2-Què voleu realment?

67634431_481044746050426_9090837674041802752_n

Doncs, després d’haver plantejat la pregunta “què voleu realment?”, suposo que ara toca aclarir una mica més el tema que de segur ja he tocat en moltes d’altres notes, però que no està mai de més explicar-ho en altres paraules:

En aquell article s’hi parlava de 3 portes, de 3 llocs:

  1. la terra de la pau- com si diguéssim, el lloc on sempre s’ha pensat que quan un mor se’n va, però que en realitat només s’hi pot anar quan s’acaba el cicle del món que dura 5000 anys.
  2. la terra renovada- l’anomenat paradís, és aquí mateix quan tot ha tornat a lloc, la natura s’ha estabilitzat. Aquest lloc, aquesta mateixa Terra, aquest mateix món, s’està establint ara en la ment de cada ésser humà que s’adona del caos tant mental com físic on estem arribant. Cada dia veiem accelerar-se el procés de deteriorament mediambiental-polític-social-personal, i és en aquest moment quan ens hem de replantejar un canvi dràstic mental, per poder canviar el paradigma humà. Us imagineu el que representa el paradís..? És tot allò que veiem que no hauria de passar, totes les injustícies, totes les crueltats, totes les guerres.., etc., que no hi pot haver en un món renovat. Quant de temps duraria el paradís si la forma de pensar nostra no variés de tal com és ara? Sabem on ens ha portat i on arribarem finalment amb aquests pensaments que han creat tanta mala convivència i tanta manca de respecte per la natura. Per tant, si volem entrar per aquesta porta, hi ha d’haver un canvi radical en la nostra ment; res, del que ara és natural en la nostra forma de comportar-nos, serveix per estar en l’harmonia del paradís.
  3. la terra del pesar-  És la Terra, el planeta tal i com és ara, amb tots els seus conflictes; altrament anomenada: edat de coure i edat de ferro (l’actual). El temps del paradís dura la meitat del cicle de 5000 anys, o sigui, 2500 anys d’harmonia, i lentament després d’això el món humà i el planeta va degradant-se i el patiment també va incrementant-se gradualment, allò que en diuen “la caiguda”. Encetant la segona meitat del cicle s’entra per la tercera porta. Durant aquests últims 2500 anys l’intel·lecte de l’ésser humà es fa feixuc, cada cop més, fins arribar on ens trobem ara, en l’atzucac en que ni polítics ni científics ni ningú se sent capaç de revertir els danys del planeta ni de la ment. La negativitat, la ira, l’ego, l’aferrament, l’excés, l’avarícia, plana per tot arreu fins espatllar la correcta forma de pensar de la humanitat en pes. La única forma, l’únic mètode eficaç per “ressetejar-nos”, es voler fer-ho de veritat. Si com a humanitat fóssim un ordinador que s’ha anat programant per arribar al punt on es troba, en mal funcionament, caldria re-programar-lo, no?

Ara puc assegurat per experiència pròpia, després d’haver buscat molts mètodes durant molts anys (sense ni saber-ho), que l’únic mètode que ens torna al nostre estat original, és el sistema de Déu, el Raja Ioga. És un mètode segur i que no té cap contraindicació. Lentament amb aquest estudi als centres que hi ha per tot el món, la ment, l’ànima es va tornant a reconèixer a sí mateixa, va tornant a agafar força, tornant a estimar la vida, tornant a estimar a Déu. Quan hi torna a haver l’amor perdut per Déu, l’amor sincer, l’ànima es va descarregant de tot el patiment acumulat durant els 2500 anys que ha durat aquesta etapa final. Aquest és el punt necessari on s’ha d’arribar per poder passar per la porta del paradís: la terra renovada.

part 1 https://julianeus.wordpress.com/2018/03/09/que-voleu-realment/

https://julianeus.wordpress.com/sedes-brahma-kumaris-mundial/

qui-soc minimini 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: