lumminiscències

La contínua búsqueda de una misma

Savis.., i savis//Wises.., and wises//Sabios.., y sabios.

ciencia-ficcion-espacio-vista-espacial

147.- Entendre la profunditat de les matemàtiques o la física és conèixer en profunditat la regles del joc en què s’està jugant. Sortir de la gravetat de la Terra per descobrir exoplanetes o jaciments de minerals nous extraterrestres, és aplicar les normes d’aquest mateix joc. Però, la veritable saviesa és ser capaç d’adonar-se en un moment donat que un està immers en un núvol negre que li impedeix percebre la seva pròpia realitat i la de fora d’ell, i a més tenir la voluntat de sortir-ne.

Wises.., and wises

147.- Understanding the depth of mathematics or physics is knowing in depth the rules of the game in which you are playing. To get out of Earth’s gravity to discover exoplanets or deposits of new extraterrestrial minerals, is to apply the rules of that same game. But, true wisdom is being able to realize at a precise moment that one is immersed in a black cloud that prevents one from perceiving one’s own reality and that of outside he, and besides, having the will to get out of it.

Sabios.., y sabios

147.-  Entender la profundidad de las matemáticas, o la física és conocer en profundidad la reglas del juego en que se está jugando. Salirse de la gravedad de la Tierra para descubrir exoplanetas o yacimientos de minerales nuevos extraterrestres, es aplicar las normas de ese mismo juego. Pero, la verdadera sabiduría es ser capaz de darse cuenta en un momento dado que uno está inmerso en una nube negra que le impide percibir su propia realidad y la ajena, y además tener la voluntad de salirse de ella.

qui-soc minimini 

3 comments on “Savis.., i savis//Wises.., and wises//Sabios.., y sabios.

  1. jllopartfolch
    Agost 30, 2019

    Un toque de inspiración divina.
    Gracias por tus palabras.

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: