lumminiscències

La contínua búsqueda de una misma

En absència de pensament//In the absence of thought//En ausencia de pensamiento.

En absència de pensament

maxresdefault

…, i aniré cap a l’infinit a trobar-me amb Tu en estat de consciència, en estat de llavor latent, fins que sigui el moment de tornar a baixar i deixar la terra del nirvana, la terra del silenci absolut….

…, però ara, mentre encara romanc en aquest cos físic, puc anar-hi tantes vegades com pugui mantenir el silenci, l’absència de pensaments, a la meva ment.

Aquesta és la meravella de la pràctica constant del Raja Ioga que ens està ensenyant Ell per a ser amos de la nostra ment i per poder anar-se coneixent un mateix cada vegada més.

In the absence of thought

… and I will go to infinity to meet with You in a state of consciousness, in a state of latent seed, until it is time to go back down and leave the land of nirvana, the land of absolute silence…

… but now, while I am still in this physical body, I can go as many times as I can keep silence, the absence of thoughts, in my mind.

This is the wonder of the constant practice of Raja Yoga that He is teaching us to be masters of our mind and to be able to get to know oneself more and more.

En ausencia de pensamiento

…, e iré hacia el infinito a encontrarme Contigo en estado de conciencia, en estado de semilla latente, hasta que sea el momento de volver a bajar y dejar la tierra del nirvana, la tierra del silencio absoluto….

…, pero ahora, mientras aún permanezco en este cuerpo físico, puedo ir tantas veces como pueda mantener el silencio, la ausencia de pensamientos, en mi mente.

Esta es la maravilla de la práctica constante del Raja Yoga que nos está enseñando Él para ser dueños de nuestra mente y para poder irse conociendo un mismo cada vez más.

qui-soc miniminiDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: