lumminiscències

La contínua búsqueda de una misma

L’altra cara de la moneda//The other side of the coin//La otra cara de la moneda.

IMG_3150

168.-  Fixar-se en el millor de cadascú, impregnar-se de les bones virtuts de qualsevulla.., això no és enganyar-se, això és assentar les bases d’un món millor que el que hem creat fent tot el contrari. Fem aquesta pràctica a partir d’ara; ens adonarem d’immediat que el primer que es transforma és el nostre món interior. Els sentiments positius cap els demés son com un bàlsam espiritual per a tothom, començant per a mi mateix.

168.- To look at the best of each one, to impregnate oneself with the good virtues of anyone …, this is not to deceive oneself, this is to lay the foundations of a better world than the one we have created doing the opposite. Let’s do this practice from now on; We will immediately realize that the first thing that is transformed is our inner world. Positive feelings towards others are like a spiritual balm for everyone, starting with myself.

168.- Fijarse en el mejor de cada uno, impregnarse de las buenas virtudes de cualquiera.., esto no es engañarse, esto es sentar las bases de un mundo mejor que el que hemos creado haciendo todo lo contrario. Hagamos esta práctica a partir de ahora; nos daremos cuenta de inmediato que lo primero que se transforma es nuestro mundo interior. Los sentimientos positivos hacia los demás son como un bálsamo espiritual para todos, empezando por mí mismo.

qui-soc miniminiDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: