lumminiscències

La contínua búsqueda de una misma

Paraules buides//Empty words//Palabras vacías.

194612745-borraja-capullo-rocio-herbacea

No crec que una flor sigui conscient que passarà de ser una poncella petita i deslluïda a obrir-se de bat a bat i generar un fruit que tornarà a ser llavor per tornar a ser planta i per tornar a ser poncella.., petita i desnerida. 

Jo, com a ésser humà, tampoc vaig ser conscient del què vindria.., per molts escenaris que dissenyés a la meva ment.

Tal com vaig intuir al tenir el primer nadó, que venia sense llibre de instruccions.., ara també haig de ser conscient de que, per molt que vulgui entendre’m com a esperit, com a ésser de llum, com a ànima maldestre dins aquest cos.., passaré per moltes etapes i caldrà molt de temps abans que aquesta consciència pugui formar part de la meva pròpia naturalesa; en això només hi ha una única instrucció i no fa gaire que la sé:  “no abandonar mai la meditació, que és l’únic vincle que em manté estalvi de la riuada material que ens deixa secs per dins”. 

MORALITAT:    Tenir el coneixement no ens fa més savis; el que de de bo ens fa savis és dur-ho tot a l’experiència. Sense experimentar, tot pensament és una fal·làcia. Espero que mai surtin dels meus dits paraules buides.., abans, deixo d’escriure!

Empty words

I do not think that a flower is aware that it will go from being a small and dull cocoon to open wide and generate a fruit that will be a seed again to be a plant and to be a cocoon again.., small and insignificant.

c341f5feb369e41291b5fd297fd42348I, as a human being, was not aware of what would come …, by of many scenes that I designed in my mind.

As I intuited at having the first baby that, he will came without instruction book.., now I also have to be aware that, as much as I want to understand myself as a spirit, as a being of light, as a clumsy soul inside this body.., I will pass for many stages and I will need a long time before this consciousness can be part of my own nature; In this there is only one instruction and not long ago that I know it: “never abandon meditation, which it is the only link that keeps me safe from the material stream that leaves us dry inside.”

MORALITY:  Having knowledge doesn’t make us wiser; What really makes us wise is to take everything to experience. Without experiencing, all thought is a fallacy. I hope never empty words come out of my fingers.., before, I stop writing!

Palabras vacías

611187_polevyie-tsvetyi_romashki_maki_makro_leto_2048x1280_www.Gde-Fon.com

No creo que una flor sea consciente de que pasará de ser un capullo pequeño y deslucido a abrirse de par en par y generar un fruto que volverá a ser semilla para volver a ser planta y para volver a ser capullo.., pequeño e insignificante .

Yo, como ser humano, tampoco fui consciente de lo que vendría.., por muchos escenarios que diseñara en mi mente.

Tal como intuí al tener el primer bebé que, venía sin libro de instrucciones.., ahora también tengo que ser consciente de que, por mucho que quiera entenderme como espíritu, como ser de luz, como alma torpe dentro este cuerpo.., pasaré por muchas etapas y necesitaré mucho tiempo antes de que esta conciencia pueda formar parte de mi propia naturaleza; en esto sólo hay una única instrucción y no hace mucho que la sé: “no abandonar nunca la meditación, que es el único vínculo que me mantiene a salvo de la riada material que nos deja secos por dentro”.

MORALEJA:    Tener el conocimiento no nos hace más sabios; lo que de verdad nos hace sabios es llevarlo todo a la experiencia. Sin experimentar, todo pensamiento es una falacia. Espero que nunca salgan de mis dedos palabras vacías.., ¡antes, dejo de escribir!

qui-soc minimini2 comments on “Paraules buides//Empty words//Palabras vacías.

 1. Joan Carles Lara
  gener 26, 2020

  Dubto molt que algun dia escriguis paraules buides!
  Una forta abraçada de pau

  Liked by 1 person

  • julianeus
   gener 26, 2020

   No sempre podem estar al 100%, tot i així, la meditació ens torna al nostre lloc, al lloc on hi ha la felicitat, doncs bé que ens hem de tornar a recarregar d’energia tal com la recarreguem pel cos amb els aliments. El que passa és que encara tenim l’oblit humà i ens despistem… 🙂

   Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: