lumminiscències

La contínua búsqueda de una misma

Conec Déu?/Do i know god?/¿Conozco a Dios?

Conec Déu?

✨De matinada, cada dia, tinc una tendra trobada amb Ell; però, conec a Déu?
Quan hem conegut a algú en una ocasió, tot i que hagi estat una intensa i gran trobada, si només ha estat en una ocasió, puc dir que conec a aquella persona? És evident que m’haurà impressionat, però el que realment farà que la conegui en profunditat, que estableixi un lligam amb ella, serà que hi hagi una relació constant, sinó, només la coneixeré superficialment.
És per això que, per conèixer a Déu, m’haig de trobar amb Ell dia a dia, i mantenir-hi converses de cor a cor mentalment, en la millor hora del dia, a la matinada, quan és Captura de pantalla_20200524-074213-01la hora on no hi han interferències de res ni de ningú. La més adequada: de 4 a 5 de la matinada, el millor espai/temps de meditació; durant el dia també, però seran trobades més fugaces, com de recordatori.
Al Pare no et canses mai de conèixer-El, perquè sempre hi ha novetat.

Do i know god?

✨At dawn, every day, I have a tender encounter with Him; but do I know God?
When we have met someone on one occasion, even if it was an intense and great meeting, if it has only been on one occasion, can I say that I know that person? Obviously she will have impressed me, but what will really make me know her in depth, establish a link with her, will be that there is a constant relationship, if not, I will only know her superficially.
That is why, to know God, I have to meet Him day by day, and have heart-to-heart conversations mentally, at the best time of day, in the early morning, when it is the hour where there is no interference from anything or from no one. The most suitable: from 4 to 5 in the morning, the best space/time for meditation; during the day too, but they will be more fleeting encounters, as a reminder.
You never tire of knowing the Father, because there is always newness.

¿Conozco a Dios?

✨De madrugada, todos los días, tengo un tierno encuentro con Él; pero, ¿conozco a Dios?
Cuando hemos conocido a alguien en una ocasión, aunque haya sido un intenso y gran encuentro, si sólo ha sido en una ocasión, ¿puedo decir que conozco a esa persona? Es evidente que me habrá impresionado, pero lo que realmente hará que la conozca en profundidad, que establezca un vínculo con ella, será que haya una relación constante, sino, sólo la conoceré superficialmente.
Es por ello que, para conocer a Dios, tengo que encontrarme con Él día a día, y mantener conversaciones de corazón a corazón mentalmente, en la mejor hora del día, en la madrugada, cuando es la hora donde no han interferencias de nada ni de nadie. La más adecuada: de 4 a 5 de la madrugada, el mejor espacio/tiempo de meditación; durante el día también, pero serán encuentros más fugaces, como de recordatorio.
Al Padre no te cansas nunca de conocer-Le, porque siempre hay novedad.

unnamed 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: