lumminiscències

La contínua búsqueda de una misma

Controlar/Control.

unnamed

Què ens treu del nostre estat centrat?

Qualsevol cosa que no tinguem prevista ens deixa en un estat d’incertesa; aquest és el senyal de que si pretenem controlar-ho tot alguna cosa se’ns escaparà i ens deixarà en un estat d’impotència. En canvi, fluir amb tot el que ens succeeix ens aporta un estat millor, serè i capaç de extraure les millors decisions, perquè no hi ha la implicació emocional d’haver-se escapat alguna cosa del nostre control. Ser una persona controladora és ser una persona que sempre estarà patint, serà una persona esclava dels esdeveniments, serà una persona infeliç perquè la seva felicitat es basa en que tot surti com té previst, i, és evident que no tot depèn de la nostra voluntat.

What brings us out of our centered state?

Anything that we do not have planned leaves us in a state of uncertainty; this is the signal that if we try to control everything, something will escape us and leave us in a state of powerlessness. Instead, flowing with everything that happens to us gives us a better state, serene and able to extract the best decisions, because there is no emotional implication of having escaped something of our control. Being a controlling person is being a person who will always be suffering, he will be a slave to events, he will be an unhappy person because his happiness is based on everything going as planned, and, obviously, not everything depends on our will.

¿Qué nos saca de nuestro estado centrado?

Cualquier cosa que no tengamos prevista nos deja en un estado de incertidumbre; esta es la señal de que si pretendemos controlarlo todo algo se nos escapará y nos dejará en un estado de impotencia. En cambio, fluir con todo lo que nos sucede nos aporta un estado mejor, sereno y capaz de extraer las mejores decisiones, porque no existe la implicación emocional de haberse escapado algo de nuestro control. Ser una persona controladora es ser una persona que siempre estará sufriendo, será una persona esclava de los acontecimientos, será una persona infeliz porque su felicidad se basa en que todo salga como tiene previsto, y, es evidente que no todo depende de nuestra voluntad .

qui-soc minimini 

3 comments on “Controlar/Control.

 1. jllopartfolch
  Mai 28, 2020

  Estoy descolocado

  M'agrada

 2. CMC
  Mai 28, 2020

  Totalmente de acuerdo! 💪🏽

  Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: